Visumdrama
Door: Angela, Emilie en Christine
Blijf op de hoogte en volg Christine
15 Augustus 2008 | Nederland, Amsterdam
Vandaag was het weer een dag vol stress. Vorige week waren wij op de ambassade van Namibië in Brussel om ons visum aan te vragen. Wij hadden toen afgesproken om ons visum vandaag op te halen. Helaas waren zij ons vergeten te vertellen dat het vandaag een nationale feestdag was in België. De ambassade was dus dicht. Daar sta je dan 's morgens om 09.15 uur! Wij meteen aan het bellen geslagen met de nummers die wij hadden. Goed vier uur later kregen wij eindelijk het verlossende telefoontje dat er iemand op weg was naar ons. Na een kwartier binnen te zijn geweest, was het allemaal geregeld. Je kunt wel nagaan dat wij blij waren toen wij met onze visa op zak in de auto op weg naar huis zaten!
Nu alle voorbereidingen zijn getroffen, op het inpakken van onze koffers na, staat er niets meer in de weg om maandag te vertrekken. Wij hopen om 17.35 uur van Schiphol te vertrekken en als het goed is, staan wij de volgende dag om 14.20 uur op het vliegveld van Windhoek.
Groetjes van de drie Afrikaantjes: Angela, Emilie en Christine.
15 Augustus 2008 - 19:31
Ome Kees:
Lieve afrikaantjes,
Vervelend dat het zo liep !!!
Gelukkig is gelukt.
Nog even wat (koffer)punten":
* heeft je koffer een unieke kleur (zo nee,
ik heb nog wel een spuitbus); anders dien je wellicht vanwege de inhoud van "jou koffer" verplicht in een bontjas te lopen, ... lijkt mij een beetje te warm
* neem een extra riem mee voor om de koffer
* .. en neem de reservesleutels van de kofferslot ook mee.
Een hele goede reis toegewenst en hou de "haltes"?!? in de gaten.
De hartelijke groeten van tante Ingeborg,ome Kees en Jolijn
16 Augustus 2008 - 08:49
Papa Nicolai:
Tsjonge tsjonge, dat was me wat! Wij naar Brussel en helemaal voor niets. Wij direct weer terug. Er moest immers nog een heleboel geregeld worden. Niks van de mooie binnenstad gezien. Nog geen kopje koffie gedronken. De vader van Angela nam de tweede keer voor zijn rekening (enorm bedankt daarvoor!). Een alarmtelefoontje vanuit B.: ambassade gesloten. Allerlei noodscenario's bedachten wij, t/m: dan maandag maar niet afreizen(de paspoorten lagen immers op de ambassade en zo kom je het land niet uit). De hogeschool zou dan maar voor de kosten moeten opdraaien. Na lange tijd weer een telefoontje van Christine: wij zijn nu IN de ambassade. Hiep hoi! Vergeet dat alles nu maar en ga genieten!
De achterblijvers:
papa en Bobbie. -
16 Augustus 2008 - 11:02
Tante Sonja:
wij wensen jullie een fijne reis en een fijne tijd in afrika
oom leo, tante sonja, marco en robin -
17 Augustus 2008 - 08:35
El Lejonno:
Wie zijn jullie dan!
Lejon
ps. Goede reis -
17 Augustus 2008 - 10:28
Jan En Marijke Holle:
hallo meiden een fijne tijd in namibie we hebben ons aangemeld want we willen graag op de hoogte blijven van jullie verblijf in namibie jan en marijke -
17 Augustus 2008 - 10:44
Carmen:
Wat een drama zeg!!!!
Maar gelukkig is alles goed gekomen!
Ik kijk al uit naar al jullie verhalen!
Kus Carmen -
17 Augustus 2008 - 13:12
Tante Ingeborg:
Hoi lieve Afrikaantjes:
Alles toch nog goed gekomen!!Vannacht lekker slapen en morgen een hele goede reis toegewenst en blijven bewegen in dat vliegtuig!!
Dikke kus van tante Ingeborg en natuurlijk ook van ome Kees en Jolijn. -
17 Augustus 2008 - 16:15
Romi :
Goede reis toegewenst! -
18 Augustus 2008 - 14:14
[tante] Corine:
Goede reis en veel plezier allemaal !!!
En natuurlijk blijf ik op de hoogte .... -
18 Augustus 2008 - 14:58
Carmen:
En daar gaan ze! Nog een half uurtje en dan zijn jullie echt het land uit!!!
DOEGIE en kijk uit!
Kus Carmen -
18 Augustus 2008 - 19:24
Sandra:
Hallo meiden,
jullie zijn nu onderweg, het is zo ver! Geniet er van en het wordt echt de tijd van jullie leven! Ik blijf de afrikaantjes in de gaten houden! Leuk om de verhalen te lezen en foto's te bekijken! Dikke kus van mij en natuuelijk van Danny -
18 Augustus 2008 - 19:35
Papa N.:
Zojuist het bericht ontvangen dat de drie afrikaantjes veilig in Londen zijn geland. Volgens internet liggen zij nu op koers richting Johannesburg. -
18 Augustus 2008 - 20:44
Zusje Linda ^^:
Hey lieve meiden,
jullie zijn nu onderweg...Wat spannend he! IK hoop zo dat het leuk gaat worden daar in Afrika. Doe wel voorzichtig allemaal en maak vooral plezier met ze allen.
En Annie, we missen je nu al :x
we kijken uit naar jullie verslagen. We zijn benieuwd. Een hele fijne tijd en tot snel;)
Dikke kus Linda, Mama, Papa, Edwin, Witje en Speedy.
XXX W-l-y -
19 Augustus 2008 - 09:40
Monique:
Hey meiden,
Jullie zijn nu vast op de plaats van bestemming. Is de reis een beetje meegevallen?? Niemand luchtziek geworden??? Hopelijk niet. Nou doe iedereen de groeten daar op dat andere continent, voorzichtig maar vooral geniet van deze ervaringen!!!!!
groetjes en tot mails
dikke knuffel Monique -
20 Augustus 2008 - 17:24
Sebas:
Hej meiden!
Veilig geland en jullie en de bagage goed aangekomen?
Het zal nog wel even wennen zijn en oriënteren maar binnen no-time ben je daar vast ingeburgert;)
Voor an: Ik ben vandaag eindelijk uit het ziekenhuis gekomen!
Ik wens jullie veel plezier en hou de site in de gaten.
Groeten,
Sebas -
20 Augustus 2008 - 18:00
Tamara:
He ans...
Leuk dat jullie zo'n site bij houden... Hoop dat de reis goed is verlopen!!! Geniet ervan!!!
Groetjes Tamaar -
22 Augustus 2008 - 08:39
Papa N.:
Even de belangrijke mededeling dat zij 19/8 veilig op hun kamer in Windhoek zijn gearriveerd! -
23 Augustus 2008 - 18:33
Corrie Terreehorst:
als de windhoek de bestemming is ben ik heel blij dat ze veilig zijn aangekomen en ik hou me aanbevolen voor de berichtjes ,wat leuk op zo jonge leeftijd zo ver weg te mogen gaan,een hele fijne tijd toegewenst,groetjes Corrie -
25 Augustus 2008 - 17:27
Groetjes
Leonora -
26 Augustus 2008 - 10:06
Carly :
hey alles goed daar? hier gaat alles oke:P
is het daar mooi? leuke foto's xxxjes carly -
26 Augustus 2008 - 18:24
Marjo Posthoorn:
Fijn dat jullie goed aan gekomen zijn en ik hoop snel wat van jullie avonturen te horen.Groetjes en een dikke zoen van je tante Marjo -
27 Augustus 2008 - 07:41
Sandra:
Hoe is de Safari? Veel leuke dieren gezien? Ben echt jaloers, het is hier koud en ik zit op me werk! Annie voel je je alweer iets beter? Ik hoop van wel.. Nou meiden veel plezier nog op jullie avontuur!
Dikke kus Sannie