Op visite bij Suzette - Reisverslag uit Windhoek, Namibië van Christine Nicolaï - WaarBenJij.nu Op visite bij Suzette - Reisverslag uit Windhoek, Namibië van Christine Nicolaï - WaarBenJij.nu

Op visite bij Suzette

Door: Angela, Emilie en Christine

Blijf op de hoogte en volg Christine

27 Augustus 2008 | Namibië, Windhoek

Donderdag 21-08-2008

Hello everybody,

Vandaag zijn wij met de taxi naar het huis van Suzette geweest. Hier verblijven mama Nicolaï en Arie Willem. Bij Aletta’s huis hebben wij een taxi aangehouden. Wij vroegen aan de taxichauffeur of hij wist waar ‘Van Aswegen Street 9 in Pionierspark’ was. Ja, ja hij wist wel waar dat was. Dus wij gingen op weg en kwamen inderdaad in Pionierspark aan. Hij zag een nummer 9 en stopte direct. Wij zijn er zei hij, maar dit was helemaal niet de goede straat! Wij met Suzette gebeld en zij heeft toen aan de taxichauffeur uitgelegd hoe hij moest rijden.
Daar aangekomen zagen wij een super groot huis. Wij hebben eerst een rondleiding gekregen en lekker een glaasje limonade gedronken in de tuin.
Arie Willem probeerde nog met het bakkie van Suzette te rijden. Het was een oude auto waarvan de handrem het niet meer deed. Wij mochten hem gebruiken als wij dat wilden. Dus wij met vol enthousiasme naar het bakkie om hem te starten. Eerst lukte het niet, maar de aanhouder wint. Emilie en Arie Willem hebben toen een klein rondje gemaakt vanwege te weinig benzine. Teruggekomen vonden wij het toch niet de ideale auto zo zonder handrem.
Wij hadden er honger van gekregen en zijn toen lekker een boterhammetje gaan eten in de keuken. Angela had niet zo veel honger, maar besloot toch een boterham met pindakaas te eten. Dit viel niet zo goed, zij had erge buikkrampen en steken en kon niet naar de wc.
Het was al wat aan de late kant dus besloten wij om de taxi te nemen naar het winkeltje dicht bij Aletta’s huis om nog wat inkopen te doen. Wij dachten dat Aletta de boodschappen zou betalen en wij dan meer voor de huur moesten betalen. Bij de kassa aangekomen bleek dat dus niet zo te zijn. Wij moesten betalen. Het eten is hier allemaal best prijzig. Wij moesten dit thuis eerst even uitpraten. Wij zijn toen tot de conclusie gekomen dat de ene week wij de boodschappen betalen en de andere week Aletta.
Gelukkig kwam alles toch nog goed.
Wij hebben eten klaar gemaakt, kip met aardappel en sla. Het smaakte ons goed.
Op Angela na dan. Hopelijk gaat het morgen beter.

Knuffels, de drie Afrikaantjes.