China Town
Door: Angela, Emilie en Christine
Blijf op de hoogte en volg Christine
09 September 2008 | Namibië, Windhoek
Hello Boppers,
Vandaag toch weer vroeg opgestaan, omdat Suzette met ons naar China Town wilde gaan. Dus om 09.00 uur vertrokken wij met het bakkie.
Bij China Town aangekomen, bleken wij een hele andere verwachting te hebben. Wij zagen overal al Chinezen lopen, maar dit viel ontzettend tegen. Bij het hek aangekomen, mochten de dames natuurlijk doorlopen en werd (hoe kan het ook anders) A.W. gefouilleerd. Hij ziet er ook zo onbetrouwbaar uit met zijn ongeschoren baard en zijn lange haar (vindt hij dan).
In China Town staan allemaal kleine huisjes, waar Chinezen spullen verkopen. Je kon vooral kleding, schoenen, tassen, enz. kopen. Aangezien onze koffers moeten afslanken, hebben wij alleen maar een stekkerdoos gekocht, omdat de wereldstekkers niet passen.
Na China Town nam Suzette ons mee naar de armste wijk van Windhoek. Het is echt verschrikkelijk om te zien hoe die mensen daar leven. Wij zagen zelfs een jongetje dat buiten in de bosjes zijn behoeften zat te doen. Wat zijn wij dan toch gezegend!
Vervolgens nog even naar het winkelcentrum, omdat Suzette ons ’s avonds wilde verwennen met een lekkere maaltijd.
Voor de rest van de middag hebben wij lekker in de zon gezeten. Bovendien hebben wij van Suzette gehoord dat zij haar zwembad snel af wil laten maken, zodat wij lekker kunnen gaan zwemmen. Wij kunnen de komende tijd, namelijk wel wat verkoeling gebruiken.
’s Avonds kregen wij inderdaad een heerlijke maaltijd. Suzette had gehakt gemaakt en zelf vetbroodjes (= broodjes in olie gebakken) gemaakt. Echt heerlijk!
Na het eten hebben wij weer gezellig bij elkaar gezeten, terwijl de televisie aanstond. Wij hebben het echt naar ons zin!
Zoals Sanders vader zou zeggen: ‘En tot kijk, hè!’ De drie Afrikaantjes.
09 September 2008 - 12:35
Sandra:
Wij hebben het maar goed he als je dart allemaal ziet!
IK BEN HEEL BLIJ DAT JULLIE HET NU WEER HELEMAAL NAAR JULLIE ZIN HEBBEN!!!
Liefs Sandra XXX