Een relaxte dag
Door: Angela, Emilie en Christine
Blijf op de hoogte en volg Christine
14 September 2008 | Namibië, Windhoek
Hoi pipeloi,
Wij zouden jullie graag willen vertellen hoe de voorstelling gisteravond is geweest, maar helaas weten wij dit niet. Iedereen had zich helemaal opgetut en dan met name Lihandra. Wij om 18.30 uur op naar het theater. Daar aangekomen, was het verraderlijk rustig en de deur was gesloten. Niet kort daarna kwam de eigenaresse van het theater en wat bleek: de voorstelling ging niet door, want de zanger had stemproblemen. Beetje jammer.
Dus maar weer naar huis. Hier zijn wij voor de televisie gaan zitten en hebben ons getroost met warme chocolademelk en ijs. Hierna ging het al een stuk beter met ons. Suzette vond het toch niet zo leuk en daarom heeft zij beloofd om ons binnenkort mee te nemen naar de film Mama Mia. Nou, toen kon onze avond helemaal niet meer stuk!
Gisteren is er ook nog een vriend van Jacques langs geweest. Suzette vertelde aan hem dat zij speciaal voor Jacques drie bruiden naar Namibië heeft laten komen. Hij moet dus maar snel naar huis komen om een bruid uit te zoeken (Jacques studeert in Stellenbosch in Zuid-Afrika). Nu zijn vriend Scott ons heeft gezien, zal Jacques wel snel naar huis komen (volgens Suzette dan).
Vanmorgen konden wij lekker uitslapen. Dit hebben wij dus ook gedaan tot 09.00 uur. Vervolgens gingen wij naar de keuken om te ontbijten. Hier was Suzette bezig met het bakken van broodjes. Dat zou dus weer een lekker ontbijt worden!
Voor de rest van de dag hebben wij het heel rustig aangedaan. Lekker in de zon gezeten, televisie gekeken, een krant gehaald bij de benzinepomp, onszelf een beetje verzorgt en Angela was weer de paparazzi. Je bent echt nergens veilig voor haar. Bizar!
’s Avonds hebben wij de spaghetti gegeten, die mama Nicolaï voor ons in de vriezer had gestopt. Het smaakte echt lekker.
Voor de rest van de avond hebben wij niet zo heel veel bijzonders gedaan. Gewoon weer lekker met elkaar voor de televisie gezeten om onze soapkennis bij te houden.
Nou, heel veel groetjes van de drie Afrikaantjes.
P.S.: Angela vindt het best moeilijk dat er bij haar in de familie/kennissenkring wat narigheid is geweest. Zij wil via deze manier laten weten, dat zij aan jullie denkt en dat zij jullie heel veel sterkte wenst. Wij zijn blij dat het beter gaat met kleine Lennard en Neline nog 79 dagen en dan is Angela weer terug!
16 September 2008 - 13:55
Sandra:
Lekker hoor zo'n dagje relexen! En jammer van het theater, maar het wordt met jullie goed gemaakt zoals ik heb gelezen!
Kus Sannie