Heerlijk geslapen
Door: Angela, Emilie en Christine
Blijf op de hoogte en volg Christine
18 November 2008 | Namibië, Windhoek
Ja, jullie hoeven onze verslagen nu niet meer te missen,
Vanochtend hebben wij eerst heerlijk uitgeslapen. Met name Angela en Emilie lagen gisteren nogal laat op bed, omdat zij tot laat alle verslagen op internet hebben gezet. Het voordeel was dat de internetverbinding wel lekker snel was.
Eerst even lekker douchen en eten. Daarna onze mail, hyves en HRO gecheckt. Wij zijn nu bijna weer bij met alles. Alleen op hyves moeten wij nog reageren, maar dat wilde nog niet lukken. Heb dus nog even geduld!
Daarna hebben wij de chocoladecake nog een keer gemaakt. Lihandra schrijft vandaag namelijk haar laatste toets. Zij heeft heel hard haar best gedaan, dus wij zullen haar vanavond extra feestelijk ontvangen. Vanaf 21.00 uur kan de party gaan beginnen! Ons zusje heeft dan namelijk alle tijd en wij zullen er dus nog een leuke tijd van gaan maken met elkaar.
Het volgende punt op de planning was het bijwerken van onze financiën. Wat een bonnen kun je verzamelen tijdens zo’n vakantie zeg! Maar goed, ook dat is nu allemaal weer op orde.
Ook hebben wij om de beurt onze ervaringen in Cape Town beschreven voor onze Explorerbeurs. Dit hoefde gelukkig niet heel uitgebreid en daar waren wij dus ook niet zo heel lang mee bezig. Intussen ook even een boterhammetje gegeten.
Nu waren wij op het punt gekomen dat wij onze film van Cape Town konden gaan bekijken. Ja, ook met filmen zijn wij helemaal los gegaan. In totaal hebben wij zo’n vijfenzeventig minuten gefilmd. Tot slot nog wat foto’s en filmpjes uitgezocht voor de vriendenavond.
Oh jee, al zo laat. Intussen was het 17.15 uur en was het tijd om het avondeten klaar te gaan maken. Emilie stond achter de potten en pannen, terwijl Christine en Angela de eerste reacties op de site voorlazen. Echt weer leuk om die te lezen! Wat hebben wij dat gemist. Oh A.W., het was trouwens de Ericson 3 op de foto. Wij hopen dat je nu niet al te teleurgesteld zult zijn. Toch knap van ons dat wij dat wisten, hè?
Na het eten het dagverslag gemaakt van vandaag en alles klaargemaakt voor de verrassing van Lihandra. Wij zullen wel foto’s maken en die morgen op de site zetten. Vandaag moeten jullie het even zonder foto’s doen, maar jullie kunnen vast nog wel teren op de foto’s van Cape Town.
Nou, de mazzel! Wij houden van jullie en missen jullie. De drie Afrikaantjes.
18 November 2008 - 17:19
Sonja Reedijk:
wat ontzettend leuk om jullie verslagen weer te lezen.
hier is alles maar gewoontjes vergeleken bij jullie
geniet nog van deze laatste weken
tante sonja, oom leo, marco en robin -
18 November 2008 - 19:39
Papa N. :
Hallo zo langzamerhand doorgewinterde (pardon: zongebruinde) afrikaantjes,
Toch wel makkelijk hè, dat internet van de buren. En je weet het nu: je moet gewoon wachten totdat zij naar bed toe gaan. Je mag hen wel een bloemetje bezorgen, voordat jullie weggaan (maar dan wel op het allerlaatst s.v.p.). Vraag en waar ma Reedijk ook steeds zo heel laat bezig is: internet ook zij soms via de buren?
Alle gekheid op een stokje: jullie hadden een heerlijke rustige dag (ook ik krijg er slaap van).
Maak er vooral voor Lihandra nog iets moois van. Lukte het een beetje met haar tentamens? En dan in die hitte.
Jawel, geniet nog van elkaar. Zij zal jullie geweldig gaan missen. Maar zo is het leven: hier zijn wij blij, daar zijn zij verdrietig.
Een hele fijne avond met elkaar en ook de nog komende dagen.
Doe haar en Suzette de groeten en ontvang ze ook zelf van
mama, AW en papa.
18 November 2008 - 20:30
Sjaak Uit Herten:
Heb voor de eerste keer de site bezocht,wat een geweldige ervaring moet dat zijn.Prachtige foto's en video's hebben jullie gemaakt.Ik hoorde van pa Reedijk dat jullie over 2 weken weer terug komen.Wens jullie een goede reis naar huis en denk eraan het is hier een paar graden!!! minder warm is.
Groetjes van Sjaak van Marleen(Angela kent me wel).Doeiiii. -
19 November 2008 - 09:26
Mama Reedijk:
goede morgen meiden
was het gezellig gister avond? Heeft lihandra nu vakantie of moet ze nog naar school? Ik zit voor de verandering eens vroeg achter de pc. Dan zijn de buren werken. :) Het was gister te laat, dus nu iedereen naar school\werk is, ga ik even het verslag van dinsdag lezen. Wat fijn he om weer 'thuis'te zijn, lekker in je eigen bed/omgeveing te slapen. smsjes versturen is vandaag een probleem, tele2 heeft storing. laten we maar hopen dat dat weer snel verholpen wordt. nou meiden geniet lekker van jullie laatste 2 weken zon. Wat zal dat jullie tegenvallen, ik moet niet vergeten je jas mee te nemen naar het vliegveld,want die had je natuurlijk niet bij je. Ja meiden nog 13 nachtjes! wij zijn blij als het zover is. het heeft nu lang genoeg geduurd. Een dikke kus van ed,lin,papa en mama reedijk X ;) -
19 November 2008 - 09:29
AW:
Hallo,
Heel knap dat jullie weten dat het de Ericsson 3 was. Straks vertellen jullie mij nog dat jullie geen minuut sport op tv willen missen ;-)! Dat zou pas echt ongelofelijk zijn. Jammer dat het niet de topboot Ericsson 3 was, maar ik ben er niet al te teleurgesteld over. Het maakt de foto immers niet minder mooi.
Een hele fijne dag met elkaar en tot horens.
Check jullie later, AW -
19 November 2008 - 11:17
Papa Reedijk:
Dag lieve dochter(s).Wat een ontzettende prachtige ervaring. Wat een ongelooflijke belevenis en de zorg eromheen van allerlei lieve mensen. Want dat is niet allemaal zomaar te plannen,dat overkomt je gewoon. De warmte van het land en de warmte van de mensen,zelfs ik krijg een warm gevoel van binnen bij dit alles.Bij al dit moois ben ik ook weer blij dat jullie weer veilig bij Suzette zijn met wederom weer een fantastisch welkom. Ontroerend! Ik ben wel jaloers maar ik gun het jullie van harte!
Veel liefs, Paps Reedijk