Foto's - Reisverslag uit Windhoek, Namibië van Christine Nicolaï - WaarBenJij.nu Foto's - Reisverslag uit Windhoek, Namibië van Christine Nicolaï - WaarBenJij.nu

Foto's

Door: Angela, Emilie en Christine

Blijf op de hoogte en volg Christine

01 September 2008 | Namibië, Windhoek

Lieve allemaal,

Wij zitten op dit moment weer in het internetcafe. Wij hebben de foto's van de eerste berichten op de site geplaatst. Wij hebben foto- en videoruimte gekregen van papa Nicolai. Ontzettend bedankt!
De nieuwe foto's moeten nog worden uitgezocht en worden dan ook geplaatst.

Verder willen Suzette bedanken, omdat zij een prachtige trip naar Swakopmund had geregeld.

Weer bedankt voor het medeleven en de leuke reacties!

Jullie horen weer van ons! De drie Afrikaantjes.

• 01 September 2008 - 13:48

Stan En Franka:

Hallo Afrikaantjes! Wat zijn wij ontzettend jaloers... heerlijk die verhalen en foto's; wij willen gelijk weer terug. Wij zaten bij Tish in haar huisje, maar hoefden verder niets extra te betalen. Laat je maar niet afzetten! Verder valt het ons op dat het zo koud is, terwijl wij het ontzettend heet hadden. Zo te lezen zijn jullie ook behoorlijk verliefd geworden op het land, nu nog de scholen langs. Veel succes en plezier en als jullie Tish, Suzette en Emma zien doe ze dan de groeten van ons. Misschien willen jullie ons verontschuldigen bij Tish en haar familie dat we een tijdje niks van ons hebben laten horen, maar dat dat komt omdat Franka behoorlijk ziek is geweest - gelukkig vanwege iets leuks; Ivan krijgt in februari een broertje of zusje. Nou meiden, we volgen jullie verhalen en zijn heel benieuwd naar het vervolg, groetjes Franka en Stan

• 01 September 2008 - 17:14

Carmen:

Hey meiden,
    Het blijft leuk om jullie verhalen te lezen! Gelukkig gaat alles goed! Ben blij dat jullie foto`s kunnen plaatsen want ik mis jullie wel hoor! (ans eigenlijk het meest snik snik). Er zijn alweer 2 weken voorbij gaat echt zo snel.
    Nou heel veel plezier komende week en Ans ik sms je volgende week weer!

Kus carmen

• 01 September 2008 - 17:19

Zusje Linda:

Hey 3 Afrikaantjes :D

Wat een leuke foto's. en wat zijn de dieren mooi! Vooral die olifant(H)
    En die foto met die geit slaat alles:P Hoop dat jullie het leuk hebben en ik kijk uit naar het volgende bericht!

(K)Dikke kus van de 4 Nederlanders:P

• 01 September 2008 - 19:55

Tante Ingeborg:

Dag lieve allemaal:

Wat een belevenissen weer zeg, geweldig!!Prachtige, leuke en grappige foto's.Leuk om jullie op deze manier te zien. Pas goed op jullie zelf hoor!!Groetjes van tante Ingeborg en natuurlijk ook ome Kees en Jolijn.

• 01 September 2008 - 20:59

Papa N. :

Hallo zeg wat een verhalen! Ik kom aan m'n krantje niet meer toe. Als dat zo doorgaat, maar natuurlijk leuk om op deze manier alles met jullie mee te beleven. Bedankt daarvoor! Nog een enkele opmerking: a)letten jullie een beetje op je lijn. Je was net zo lekker afgevallen.
    b) laat mama nou nooit meer zeggen dat zij niet van zand in haar schoenen houdt. Voortaan gaan wij OP het strand zitten en niet meer op de dijk. Ziezo, dat is geregeld.
    Ga door met genieten!
    Hartelijke groeten.

• 03 September 2008 - 18:10

Tante Jacqueline:

Beste mensen,

Wat leuk om al jullie belevenissen te lezen.Je ziet weer eens wat anders dan de zeeuwse kust.
    Mooie foto's!Succes als de school begint. En Joke en Arie Willem een goede terugreis.

Hartelijke groet,

tante Jacqueline

• 07 September 2008 - 21:59

Jan Van Eijk:

Hallo Angie,
    Hier een berichtje van het kasteel, hoe is het met je ?
    Ik ga er van uit dat je nog geen berichten hebt ontvangen van het kasteel maar ik wil niet dat alles zomaar ongemerkt aan iedereen voorbij gaat.
    Daarom wil ik je vragen om een berichtje naar mijn e-mailbox te sturen zodat ik het kan printen om het op het berichtenbord te prikken zodat een ieder het kan lezen.
    Groeten van jan, en let goed op jezelf.
    P.s. mijn e-mail adres is dpgm@hetnet.nl